Forrige uke var jeg på roadtrip sammen med Murat, Camilla og Lene. Destinasjonen var Molde og Kristiansund. Vi var litt usikker på om det ble noe fint vær den dagen, men så heldig som vi var, så ble det strålende sol hele dagen.

 

Vi kjørte over Ørskogfjellet og over til Vestnes der vi tok ferga over til Molde. Da vi hadde kommet dit bestemte vi oss for å dra på Milano (italiensk restaurant drevet at tyrkere) for å spise. Vi hadde egentlig tenkt å ta oss en kebab, men det ble kebab-pizza isteden. Den var utrolig god! 

 

Videre dro vi til Averøya og Atlanterhavsveien. Atlanterhavsveien er forresten Europas lengste bilvei langs sjøen, og er et av Norges største turistatrakksjoner/Nasjonal turistvei.

 

Det er en del år siden jeg var der sist. Det må ha vært helt tilbake til ungdomsskolen i 9. klasse da vi dro samme strekning for å dra på svømmetur i svømmehallen i Kristiansund. Hadde det ikke vært for at jeg hadde regnbuehinnebetennelse og måtte leve strengt på øyedråper, øyesalve, bare briller (for ikke nevne null sminke, mascara altså) i 1-2 mnd i strekk, så kunne jeg nok ha blitt med ut i vannet. Istedenfor måtte jeg sitte og se på, for jeg kunne jo ikke risikere å få klorvann i øynene. 

 

Anyway, nok om det. Vi hadde strålende sol da vi kjørte over Atlanterhavsveien, noe som resulterte i at vi tok mange bilder da vi gikk ut av bilen. Vi gikk rundt hele holmen. Det var heldigvis ikke en lang tur, bare noen minutter vil jeg tippe. Vanskelig å si, da vi stoppet en del og tok bilder her og der. I alle fall jeg og Murat, for vi hadde med oss kamera! 

  

Han skule absolutt sitte foran! 

  

Back seat-girls! 

  

Ferge-selfie på Moldeferga + en som sneik seg med. 

 


  

Atlanterhavsveien. 

 


  

Hav og klipper så langt øye kan se. 

  

Vi tenkte å kaste Murat på havet, noe han var helt med på, hehe. 

 


 


 


 


 


 

Nydelig å gå rundt holmen og se på havet og klippene. Det må oppleves og sees med egne øyne! Norge på sitt beste! 

 

 

Turen videre til Kristiansund kommer i eget innlegg samt en liten filmsnutt satt sammen fra dagen. 

 

 

 


>Lik Suzii.blogg.no på Facebook<
Følg meg på instagram: @suziikelebek 

 

 

 

#roadtrip #theatlanticroad #atlanterhavsveien #atlanterhavsvegen #molde #kristiansund #biltur #natur #kyst #sjø #hav #blått #brunt #møreogromsdal #nordmøre #møre #vårtlilleland #norge #norsk #kurdisk 

Kategori: Fotografier
Skrevet: 20.04.2015, 20:53Kommentarer

18.09.2017, kl.12:41

Fin blogg og innlegget var superfint❤️❤️❤️


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

Mine favoritter
blogg.no
Få din egen blogg!
Design av


hits